Zoeken
Zoek

Agenda

 
Home
Actueel
Agenda
Belangenbehartiging
Over BZW
Lid worden
Ledennet
Verdergaan naar hoofdinhoud
 

 Kennisdelen en ontmoeting

‘Waar voor uw tijd’ is het motto voor alle bijeenkomsten van BZW. Kwaliteit dus: ontmoetingen in úw omgeving en úw interessesfeer. BZW-leden zijn van harte welkom bij alle kringbijeenkomsten en bij de bijeenkomsten die wij organiseren binnen de BZW Academy. Hieronder treft u een overzicht van alle bijeenkomsten per maand. 

00b4946a-4c3c-4c57-97df-22a6c552882b
Filter
Trefwoord
Regio

Toon resultaat
Filter(s) wissen
Bijeenkomsten
Alle
BZW Kringen
BZW Academy
September 2017
05
Sep

Jong Management ontmoet BZW - Het verhaal van Breda

BZW slaat voor deze activiteit de handen ineen met Jong Management. Gezamenlijk gaan we je volstoppen met creativiteit en inspiratie om de komende maanden weer goed te kunnen doorpakken. En wat is nou een betere locatie dan The Communication Company; het grootste en bekendste reclamebureau van Breda met een klantenportefeuille om je vingers bij af te likken.

06
Sep

Jaarlijkse golfdag voor leden Senior Management I

Door opzegging/verhindering van twee voorinschrijvers hebben wij nog 2 plaatsen beschikbaar. (Max hcp 36).

07
Sep

Bedrijfsbezoek Roem van Yerseke

BZW Midden- en Noord Zeeland gaat op bezoek bij Roem van Yerseke.Proef verse oesters en bekijk hoe ze verwerkt worden.  

12
Sep

Bijeenkomst studieclub Regio Breda

Deze in 2011 door enthousiaste Jong Management leden opgerichte studieclub bestaat voornamelijk jonge ondernemers uit de regio Breda delen hun kennis en ervaring met elkaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annemiek Heinen, tel. 013 205 00 08 of per e-mail: heinen@bzw.nl.  

12
Sep

Bijeenkomst studieclub Global Goals

Onlangs is Studieclub Breda 2018 getransformeerd in Studieclub Global Goals. Duurzaam ondernemen staat centraal!

12
Sep

Studieclub Brabantse Wal - Bergh Bouw

De studieclub is opgericht medio maart 2011 door een groep enthousiaste BZW-leden die nauw betrokken zijn bij de economische stimulering van de regio Brabantse Wal (Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht).

13
Sep

Ontbijtbijeenkomst Bergen op Zoom

Een ontmoetingsbijeenkomst voor leden en potentiële leden uit de regio Bergen op Zoom.

13
Sep

Studieclub Eindhoven II

Workshop Breinleren met Gertie Verreck, georganiseerd door Thaeles

13
Sep

Bijeenkomst studieclub InternationsaliseringInternationaal ondernemen is vaak een volgende stap in het ondernemerschap. Binnen de BZW is dit een actueel thema waar we aandacht aan geven. Dit sluit aan bij de wens van enkele leden om een studieclub internationalisering op te zetten.
14
Sep

Bijeenkomst studieclub Breda 1

In 2017 staat het thema ‘hoe kunnen wij bijdragen aan het ondernemerschap van vluchtelingen in Nederland?’ centraal binnen studieclub Breda 1. Aanleiding voor dit thema is, dat onder de vluchtelingen vele ondernemers schuil gaan en dat zij door de lange procedures pas na lange tijd de mogelijkheid krijgen zich als ondernemer op de Nederlandse markt te bewegen.

14
Sep

Slimme financiering van innovaties

Informatiebijeenkomst met praktijkcases van Plantlab en Tegema

14
Sep

Masterclass I: Big data: kansen herkennen én verzilveren

Er is een digitale transformatie aan de gang. Big data neemt hier een prominente plek in. Maar wat kun je met big data?

14
Sep

BZW Bergen op Zoom Weer aan het werk-borrel

Exclusief voor de leden van BZW is de ontvangst voor de ‘weer aan het werk’ borrel 2017 in de Villa Mattemburgh.

Laat deze unieke kans om de villa te bezoeken u niet ontglippen!

Bovendien bent u bij de officiële kick off van het versterkingsplan Mattemburgh door burgemeester Adriaansen en wethouder Groffen van gemeente Woensdrecht, en wethouder Van der Velden van gemeente Bergen op Zoom.

15
Sep

Bijeenkomst studieclub Duurzaamheid

Vrijwel dagelijks horen en lezen we over de verduurzaming van de aarde, energieneutraal ondernemen en de maatschappelijke verantwoordelijkheid van het bedrijfsleven hierin. Bijna alle gemeenten hebben hiervoor plannen, doelstellingen en wensen.

19
Sep

Bijeenkomst studieclub DGA II

Studieclub DGA II is de jongste studieclub van BZW West-Brabant. Deze studieclub maakt onderdeel uit van het DGA Only netwerk wat West-Brabant heeft opgericht. Een enthousiaste groep van (tot nu toe) 8 DGA's spreekt 5-6 keer per jaar over praktische zaken waar zij als DGA dagelijks mee te maken krijgen.
 

20
Sep

Miljardenbijeenkomst

Reserveer in uw agenda: woensdag 20 september 2017 van 15.00-17.00 uur.
BZW verzorgt die dag een spraakmakende Miljardenbijeenkomst. Centraal staat het onderwerp 'duurzaamheid' met daarnaast aandacht voor Global Goals en de Miljoenennota. Meldt u hier alvast aan.
Zorg dat u geen spijt krijgt; mis deze bijeenkomst niet!

26
Sep

Masterclass II: Big data Security en RisicomanagementBig data biedt legio mogelijkheden, maar neemt ook risicos met zich mee. Ben je op de hoogte van alle security issues die spelen rond big data?
26
Sep

Samen werken aan Strategisch Personeelsbeleid

BZW en Agrifood Capital Werkt! bieden werkgevers in Noordoost-Brabant ondersteuning aan om de bedrijfsstrategie en personeelsbeleid te integreren onder de noemer Strategische Personeels Planning (SPP). SPP is een innovatieve methode om beter inzicht te krijgen in uw toekomstige personeelsbehoefte, wendbaarder te worden en kosten te besparen. Wat zijn de kwalitatieve en kwantitatieve gevolgen van uw bedrijfsstrategie voor uw huidig en toekomstige personeel?

Inmiddels hebben een aantal organisaties in Noordoost-Brabant, gesteund door de BZW en AgriFood Capital Werkt!, ervaring opgedaan met deze aanpak. En met succes!

27
Sep

Workshop Offertes en Aanbestedingen

Maximaal 20 ondernemers ondersteund door een expert, Hans Jansen, diepen samen een aantal onderwerpen uit op het gebied van offertes en aanbestedingen. Zo wordt onder andere ingegaan op de kunst van het verleiden van een opdrachtgever, maar ook op het inkoopproces van de overheid, alles alleen doen of naar samenwerking zoeken, hoe kosten voor het maken van een offerte te beperken en juridische aspecten. Samen met de groep worden de onderwerpen bepaald. BZW faciliteert en zoekt de juiste inleiders.

27
Sep

Bedrijfsbezoek BZW Zeeuws-Vlaanderen: Penitentiaire Inrichting Torentijd Middelburg

Altijd al willen weten hoe het leven er achter slot en grendel uit ziet? Nu is je kans! BZW leden kunnen nu een exclusief kijkje achter de schermen krijgen bij Torentijd in Middelburg.

27
Sep

Ontbijtbijeenkomst regio Breda (VOLGEBOEKT)

Dé populaire en altijd druk bezochte ontmoetingsbijeenkomst voor leden en potentiële leden uit de regio Breda.

28
Sep

BZW VNO-NCW en MKB Nederland voorlichtingsbijeenkomst Wijzigingen Arbeidsomstandighedenwet

De Arbeidsomstandighedenwet is per 1 juli 2017 gewijzigd. De belangrijkste wijzigingen hebben betrekking op de adviserende rol en positie van de bedrijfsarts bij verzuimbegeleiding en de second opinion daarbij, de preventiemedewerker, het basiscontract arbodienstverlening en de handhaving.

28
Sep

Duurzame inzetbaarheid vergroten? Leercultuur bevorderen!

Deze bijeenkomst is onmisbaar voor HRM-professionals die willen weten waar zij kosteloos heen kunnen met vragen rondom scholing en duurzame inzetbaarheid van personeel. De leercultuur bij MKB bedrijven staat niet altijd prominent op de agenda, terwijl de beschikking over het juiste personeel (war on talent) van economische waarde is.  

28
Sep

Bijeenkomst studieclub DGA

Studieclub DGA is de jongste studieclub van BZW West-Brabant. Een enthousiaste groep van 14 DGA’s spreekt 5-6 keer per jaar over praktische zaken waar zij als DGA dagelijks mee te maken krijgen.

Oktober 2017
02
Okt

Leiderschapstraining Defensie (volgeboekt)

Binnen de krijgsmacht geldt de waarde van het team. Maar hoe gaat de Koninklijke Luchtmacht om met Leiderschap? Wat betekent het om voor complexe ethische dilemma’s te staan en beslissingen te moeten nemen onder hoge druk? Hoe leidt defensie leiders op en welke waarden en beelden zitten daar achter? U krijgt de kans dit zelf te ervaren.

04
Okt

Investeringsprogramma Zeeland in stroomversnelling

BZW is nauw betrokken bij de commissie Balkenende om de Zeeuwse economie te versnellen. Zeeland - coordinator Jan van der Eijk komt ons bijpraten over de laatste ontwikkelingen.

 

04
Okt

Ontbijtbijeenkomst BZW Oosterhout

Dé ontmoetingsbijeenkomst voor leden en potentiële leden uit de regio Oosterhout.

05
Okt

Bedrijfsbezoek Kameleon Solar

Op donderdag 5 oktober is BZW te gast bij Kameleon Solar in Roosendaal. Kameleon Solar is een Nederlandse ontwerper en producent van op maat gemaakte zonnepanelen voor elk denkbare toepassing. Tijdens dit bezoek zal Guust Verpaalen, directeur en voorzitter van BZW Roosendaal-Moerdijk informatie geven over de recente ontwikkelingen rond zonnepalen.

10
Okt

Bossche Energiecongres 2017

De Bossche Energiecoalitie (BEC) en de Brabants-Zeeuwse Werkgeversvereniging (BZW) nodigen u uit voor het Bossche Energiecongres.

Graag tot ziens op 10 oktober!

10
Okt

Participatie Netwerk Event - Aan de slag!

Aan de slag!

Aanpakken, mouwen opstropen, niet praten maar doen...aan de slag! Een mooi rijtje uitdrukkingen die je vast op je lijf zijn geschreven als ondernemer. Maar past dit ook als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en in het bijzonder het werk bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Ja toch?

10
Okt

Ondernemen en HR

Arbeidsrecht is altijd in beweging.

11
Okt

Innovatie in de maakindustrie voor BZW Zuidoost-Brabant

Bijeenkomst voor de leden van BZW Helmond/Peelregio en BZW Eindhoven.

Frans Huijbregts zal een inleiding verzorgen over de Innovatie bij de Huijbregts Groep.

Tevens wordt een rondleiding verzorgd.

 

11
Okt

Ontbijtbijeenkomst Roosendaal-Moerdijk

Een ontmoetingsbijeenkomst voor leden en potentiële leden uit de regio Roosendaal-Moerdijk.

24
Okt

Bijeenkomst DGA Only

Informerele en ontspannen bijeenkomst voor DGA's uit West-Brabant.

24
Okt

Bijeenkomst studieclub Regio Breda

Deze in 2011 door enthousiaste Jong Management leden opgerichte studieclub bestaat voornamelijk jonge ondernemers uit de regio Breda delen hun kennis en ervaring met elkaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annemiek Heinen, tel. 013 205 00 08 of per e-mail: heinen@bzw.nl.  

26
Okt

Bijeenkomst studieclub Breda 1

In 2017 staat het thema ‘hoe kunnen wij bijdragen aan het ondernemerschap van vluchtelingen in Nederland?’ centraal binnen studieclub Breda 1. Aanleiding voor dit thema is, dat onder de vluchtelingen vele ondernemers schuil gaan en dat zij door de lange procedures pas na lange tijd de mogelijkheid krijgen zich als ondernemer op de Nederlandse markt te bewegen.

November 2017
01
Nov

BZW Zeeuws Vlaanderen: welke subsidiemogelijkheden laat u liggen?

Haalt u wel alle subsidies binnen waar u recht op hebt? En hoe krijg je die dan? Verschillende specialisten op dit gebeid praten u bij.

02
Nov

Ondernemen en vastgoed II

Bouwprojecten worden lang niet altijd afgerond binnen planning en budget. Zijn er juridische instrumenten om dit te voorkomen?

03
Nov

Bijeenkomst studieclub Duurzaamheid

Vrijwel dagelijks horen en lezen we over de verduurzaming van de aarde, energieneutraal ondernemen en de maatschappelijke verantwoordelijkheid van het bedrijfsleven hierin. Bijna alle gemeenten hebben hiervoor plannen, doelstellingen en wensen.

08
Nov

Ontbijtbijeenkomst regio Breda Een ontmoetingsbijeenkomst voor leden en potentiële leden uit de regio Breda.
09
Nov

Lustrumviering Senior Management I

25 jaar Senior Management I: lustrumdiner voor leden met hun partners.

09
Nov

Co2 neutraal ondernemen, hoe doe je dat?

Co2 neutraal ondernemen... hoe doe je dat?

15
Nov

Bijeenkomst studieclub Global Goals

Onlangs is Studieclub Breda 2018 getransformeerd in Studieclub Global Goals. Duurzaam ondernemen staat centraal!

15
Nov

Bijeenkomst studieclub InternationaliseringInternationaal ondernemen is vaak een volgende stap in het ondernemerschap. Binnen de BZW is dit een actueel thema waar we aandacht aan geven. Dit sluit aan bij de wens van enkele leden om een studieclub internationalisering op te zetten.
16
Nov

Op zoek naar innerlijke stilte? Schrijf je dan nu in voor een 24 uurs ondernemersretraite 16 en 17 november in de Abdij Koningshoeven.
17
Nov

Jaardiner Roosendaal-Moerdijk/Bergen op Zoom

Op vrijdag 17 november a.s. vindt het jaardiner plaats. Een feestelijk diner voor de leden en partners met swingende dansmuziek!

21
Nov

Studieclub Brabantse Wal - EBC Taleninstituut

De studieclub is opgericht medio maart 2011 door een groep enthousiaste BZW-leden die nauw betrokken zijn bij de economische stimulering van de regio Brabantse Wal (Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht).

22
Nov

Ontbijtbijeenkomst Bergen op Zoom

Een ontmoetingsbijeenkomst voor leden en potentiële leden uit de regio Bergen op Zoom.

23
Nov

Bijeenkomst studieclub DGA

Studieclub DGA is de jongste studieclub van BZW West-Brabant. Een enthousiaste groep van 14 DGA’s spreekt 5-6 keer per jaar over praktische zaken waar zij als DGA dagelijks mee te maken krijgen.

23
Nov

Innovatie in de dienstverlening voor BZW Zuidoost-Brabant

drs.ing. Michael Munnich, directeur van Driessen HRM, zal een inleiding verzorgen over de Innovatie in de dienstverlening bij Driessen HRM.

 

28
Nov

Bijeenkomst studieclub Regio Breda

Deze in 2011 door enthousiaste Jong Management leden opgerichte studieclub bestaat voornamelijk jonge ondernemers uit de regio Breda delen hun kennis en ervaring met elkaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annemiek Heinen, tel. 013 205 00 08 of per e-mail: heinen@bzw.nl.  

29
Nov

Ontbijtbijeenkomst BZW OosterhoutEen ontmoetingsbijeenkomst voor leden en potentiële leden uit de regio Oosterhout.
December 2017
06
Dec

André Bosman: Hoe positioneren we Zeeland in Den Haag?

Hoe gaan we ervoor zorgen dat onze Zeeuwse stem gehoord wordt in Den Haag? Tweede Kamer lid André Bosman vertelt ons graag meer hierover.

07
Dec

Bijeenkomst studieclub Breda 1

In 2017 staat het thema ‘hoe kunnen wij bijdragen aan het ondernemerschap van vluchtelingen in Nederland?’ centraal binnen studieclub Breda 1. Aanleiding voor dit thema is, dat onder de vluchtelingen vele ondernemers schuil gaan en dat zij door de lange procedures pas na lange tijd de mogelijkheid krijgen zich als ondernemer op de Nederlandse markt te bewegen.

07
Dec

Ontbijttraining succesvol netwerken

Begin de dag goed met BZW Midden- en Noord-Zeeland met een ontbijttraining verzorgd door Lievens Communicatie.

 

13
Dec

Eindejaarsborrel BZW Oosterhout

Op informele wijze sluiten wij graag samen met u het jaar 2017 af! Tijdens de eindejaarsborrel klinken we op het afgelopen jaar én toosten op het nieuwe jaar 2018!

13
Dec

Ontbijtbijeenkomst Roosendaal-Moerdijk

Een ontmoetingsbijeenkomst voor leden en potentiële leden uit de regio Roosendaal-Moerdijk.

14
Dec

Ondernemen en de overheid

In de dagelijkse praktijk heeft elke ondernemer te maken met de regels van de overheid.

15
Dec

Bijeenkomst studieclub Duurzaamheid

Vrijwel dagelijks horen en lezen we over de verduurzaming van de aarde, energieneutraal ondernemen en de maatschappelijke verantwoordelijkheid van het bedrijfsleven hierin. Bijna alle gemeenten hebben hiervoor plannen, doelstellingen en wensen.

76ae68c0-ca55-4bcf-bd99-04ea6a62d1e4
In de spotlight...
Masterclass I: Big data: kansen herkennen én verzilveren
Datum: 14-09-2017

Er is een digitale transformatie aan de gang. Big data neemt hier een prominente plek in. Maar wat kun je met big data?
Agenda