Zoeken
Zoek

Agenda

 
Home
Actueel
Agenda
Belangenbehartiging
Over BZW
Lid worden
Ledennet
Verdergaan naar hoofdinhoud
 

 Kennisdelen en ontmoeting

‘Waar voor uw tijd’ is het motto voor alle bijeenkomsten van BZW. Kwaliteit dus: ontmoetingen in úw omgeving en úw interessesfeer. BZW-leden zijn van harte welkom bij alle kringbijeenkomsten en bij de bijeenkomsten die wij organiseren binnen de BZW Academy. Hieronder treft u een overzicht van alle bijeenkomsten per maand. 

972dba81-efb5-4521-8cc7-ce0d9a4ea22c
Filter
Trefwoord
Regio

Toon resultaat
Filter(s) wissen
Bijeenkomsten
Alle
BZW Kringen
BZW Academy
Oktober 2017
19
Okt

BZW Senior Management II - Fyra-debacle

Ledenbijeenkomst met mr.drs. Madeleine Toorenburg over de parlementaire enquête naar aanleiding van het Fyra-debacle.

24
Okt

DGA Only - Golf event

Exclusief, informeel en ontspannen golf-event met aansluitend diner voor alle DGA's Only uit West-Brabant.

24
Okt

Bijeenkomst studieclub Regio Breda

Deze in 2011 door enthousiaste Jong Management leden opgerichte studieclub bestaat voornamelijk jonge ondernemers uit de regio Breda delen hun kennis en ervaring met elkaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annemiek Heinen, tel. 013 205 00 08 of per e-mail: heinen@bzw.nl.  

24
Okt

Informatieve bijeenkomst over PAS

De beschikbare ontwikkelruimte voor de PAS blijft een aandachtspunt in Brabant. Wat leeft er bij u en hoe speelt de provincie daarop in?

25
Okt

Netwerkborrel: Kom kijken, proeven en ervaren

Sligro 's-Hertogenbosch nodigt leden BZW en leden bedrijventerreinverenigingen 's-Hertogenbosch uit voor een netwerkborrel en walking dinner; een 'culinaire reis' door het assortiment en aanbod van Sligro.

November 2017
01
Nov

Ondernemers en politiek: op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen 2018 willen we de belangrijkste ondernemersthema's en -wensen in de regio goed op het netvlies krijgen van politici uit Midden-Brabant. Zowel ondernemers, burgemeesters, wethouders, fractievoorzitters als lijsttrekkers van politieke partijen worden uitgenodigd.

01
Nov

Bijeenkomst studieclub Breda 1

In 2017 staat het thema ‘hoe kunnen wij bijdragen aan het ondernemerschap van vluchtelingen in Nederland?’ centraal binnen studieclub Breda 1. Aanleiding voor dit thema is, dat onder de vluchtelingen vele ondernemers schuil gaan en dat zij door de lange procedures pas na lange tijd de mogelijkheid krijgen zich als ondernemer op de Nederlandse markt te bewegen.

01
Nov

BZW Zeeuws Vlaanderen: welke subsidiemogelijkheden laat u liggen?

Haalt u wel alle subsidies binnen waar u recht op hebt? En hoe krijg je die dan? Verschillende specialisten op dit gebeid praten u bij.

02
Nov

Ondernemen en vastgoed II

Bouwprojecten worden lang niet altijd afgerond binnen planning en budget. Zijn er juridische instrumenten om dit te voorkomen?

03
Nov

Bijeenkomst studieclub Duurzaamheid

Vrijwel dagelijks horen en lezen we over de verduurzaming van de aarde, energieneutraal ondernemen en de maatschappelijke verantwoordelijkheid van het bedrijfsleven hierin. Bijna alle gemeenten hebben hiervoor plannen, doelstellingen en wensen.

06
Nov

Bedrijfsbezoek The Colour Kitchen

The Colour Kitchen nodigt u uit om een kijkje in de keuken te komen nemen! Het thema van hun nieuwe campagne: No Social Waste! 'We moeten ons menselijk kapitaal in Nederland koesteren – geen talent mag onbenut blijven!'

08
Nov

BZW Algemene Ledenvergadering ALV 2017Een historische editie, want tijdens deze ALV bekrachtigen we onze nieuwe naam en presenteren we het nieuwe logo van VNO-NCW Brabant Zeeland. Een verandering waarachter een enorme transitie van onze organisatie schuil gaat
08
Nov

Ontbijtbijeenkomst regio Breda

Een ontmoetings- en netwerkbijeenkomst voor leden en potentiële leden uit de regio Breda.

09
Nov

Senior Management I - lustrumviering

25 jaar Senior Management I: lustrumdiner voor leden met hun partners.

09
Nov

Contacta.nl 2017: Co2 neutraal ondernemen, hoe doe je dat?

Na de succesvolle lunch van vorig jaar, is er dit jaar opnieuw een BZW-lunch tijdens de grootste netwerkbeurs van Zuid-West Nederland; de Contacta.

13
Nov

Congres Winst door Duurzaamheid

J.P. Balkenende opent tweede editie Regionale DuurzaamheidsTOP West-Brabant. Jort Kelder interviewt koplopers.

Voorzitter van de Dutch Sustainable Growth Coalition (DSGC) en oud-Minister-President Jan Peter Balkenende geeft de openingslezing en gastheer Jort Kelder interviewt CEO’s en bestuurders.

14
Nov

Kennis is Macht - over vrije wil en privacy in een wereld van Big Data

BZW organiseert samen met de Jheronimus Academy of Data Science (JADS) en het Erasmus Festival Brabant een bijeenkomst over de wijze waarop Big Data betekenis krijgt in ons leven en werken. Is het een Bedreiging of een Kans?

15
Nov

Bijeenkomst studieclub InternationaliseringInternationaal ondernemen is vaak een volgende stap in het ondernemerschap. Binnen de BZW is dit een actueel thema waar we aandacht aan geven. Dit sluit aan bij de wens van enkele leden om een studieclub internationalisering op te zetten.
15
Nov

Bijeenkomst studieclub Global Goals

Onlangs is Studieclub Breda 2018 getransformeerd in Studieclub Global Goals. Duurzaam ondernemen staat centraal!

16
Nov

BZW Senior Management II - geschiedenis 's-Hertogenbosch

Ledenbijeenkomst met Dr. Thijs Casper over de geschiedenis van 's-Hertogenbosch en omstreken gezien vanuit een natuurhistorisch perspectief.

16
Nov

BZW, VNO-NCW en MKB Nederland voorlichtingsbijeenkomst Nieuwe Europese privacywetgeving: Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Met ingang van 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in de gehele EU van toepassing. Deze verordening vervangt de huidige privacywet, de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Alle bedrijven en organisaties die werken met persoonsgegevens zullen zich moeten voorbereiden op deze AVG.

16
Nov

Op zoek naar innerlijke stilte?

Jaarlijkse 24-uurs retraite.

16
Nov

Arbeidsmarktconferentie: Investeer in de toekomst van uw organisatie!

De economie groeit en het ondernemersvertrouwen stijgt, maar de beschikbaarheid van goed personeel blijft achter.
Het onvoldoende kunnen aantrekken of behouden van talent is een ondernemersrisico, maar biedt ook kansen. Samen ontdekken we de mogelijkheden.

17
Nov

Jaardiner Dag van de Ondernemer

Op vrijdag 17 november a.s. vindt het jaardiner plaats. Een feestelijke avond met swingende dansmuziek!

17
Nov

Ontbijtbijeenkomst Dag van de Ondernemer

Op 17 november organiseert BZW Eindhoven met de Gemeente Eindhoven op de Dag van de Ondernemer een ontbijtbijeenkomst. Tijdens deze ontbijtbijeenkomst wordt de Social Design Talent Award 2017 uitgereikt aan dé designstudent met het beste ontwerp en dé oplossing voor een sociaal-maatschappelijk vraagstuk. 

17
Nov

Dag van de Ondernemer

Op 17 november wordt er aandacht gegeven aan het belang van alle ondernemers in een gemeente. Ondernemers verdienen respect en worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen.

21
Nov

Studieclub Brabantse Wal - EBC Taleninstituut

De studieclub is opgericht medio maart 2011 door een groep enthousiaste BZW-leden die nauw betrokken zijn bij de economische stimulering van de regio Brabantse Wal (Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht).

22
Nov

Ontbijtbijeenkomst Bergen op Zoom

Een ontmoetingsbijeenkomst voor leden en potentiële leden uit de regio Bergen op Zoom.

23
Nov

Bijeenkomst studieclub DGA

Studieclub DGA is de jongste studieclub van BZW West-Brabant. Een enthousiaste groep van 14 DGA’s spreekt 5-6 keer per jaar over praktische zaken waar zij als DGA dagelijks mee te maken krijgen.

23
Nov

Innovatie in de dienstverlening

drs.ing. Michael Munnich, COO Driessen HRM, verzorgt een inleiding over de Innovatie in de dienstverlening bij Driessen HRM.

 

28
Nov

Bijeenkomst studieclub Regio Breda

Deze in 2011 door enthousiaste Jong Management leden opgerichte studieclub bestaat voornamelijk jonge ondernemers uit de regio Breda delen hun kennis en ervaring met elkaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annemiek Heinen, tel. 013 205 00 08 of per e-mail: heinen@bzw.nl.  

29
Nov

Ontbijtbijeenkomst BZW OosterhoutEen ontmoetingsbijeenkomst voor leden en potentiële leden uit de regio Oosterhout.
29
Nov

Workshop Offertes en Aanbestedingen

Maximaal 20 ondernemers ondersteund door een expert, Hans Jansen, diepen samen een aantal onderwerpen uit op het gebied van offertes en aanbestedingen.

December 2017
07
Dec

Ontbijttraining succesvol netwerken

Begin de dag goed met BZW Midden- en Noord-Zeeland met een ontbijttraining verzorgd door Lievens Communicatie.

 

07
Dec

MCV Symposium

MCV Workshop 54

07
Dec

Bijeenkomst studieclub Breda 1

In 2017 staat het thema ‘hoe kunnen wij bijdragen aan het ondernemerschap van vluchtelingen in Nederland?’ centraal binnen studieclub Breda 1. Aanleiding voor dit thema is, dat onder de vluchtelingen vele ondernemers schuil gaan en dat zij door de lange procedures pas na lange tijd de mogelijkheid krijgen zich als ondernemer op de Nederlandse markt te bewegen.

08
Dec

André Bosman: Hoe positioneren we Zeeland in Den Haag?

Hoe gaan we ervoor zorgen dat onze Zeeuwse stem gehoord wordt in Den Haag? Tweede Kamer lid André Bosman vertelt ons graag meer hierover.

13
Dec

Ontbijtbijeenkomst Roosendaal-Moerdijk

Een ontmoetingsbijeenkomst voor leden en potentiële leden uit de regio Roosendaal-Moerdijk.

13
Dec

Eindejaarsborrel BZW Oosterhout

Op informele wijze sluiten wij graag samen met u het jaar 2017 af! Tijdens de eindejaarsborrel klinken we op het afgelopen jaar én toosten op het nieuwe jaar 2018!

14
Dec

Ondernemen en de overheid

In de dagelijkse praktijk heeft elke ondernemer te maken met de regels van de overheid.

14
Dec

Bijeenkomst studieclub DGA II

Studieclub DGA II is de jongste studieclub van BZW West-Brabant. Deze studieclub maakt onderdeel uit van het DGA Only netwerk wat West-Brabant heeft opgericht. Een enthousiaste groep van (tot nu toe) 8 DGA's spreekt 5-6 keer per jaar over praktische zaken waar zij als DGA dagelijks mee te maken krijgen.

15
Dec

Bijeenkomst studieclub Duurzaamheid

Vrijwel dagelijks horen en lezen we over de verduurzaming van de aarde, energieneutraal ondernemen en de maatschappelijke verantwoordelijkheid van het bedrijfsleven hierin. Bijna alle gemeenten hebben hiervoor plannen, doelstellingen en wensen.

21
Dec

BZW Senior Management II - Catharijne Convent Utrecht

Ledenbijeenkomst met partners met dr. Marieke van Schijndel, directeur Catharijne Convent Utrecht over de collectie en de nieuwe koers van het museum.

Januari 2018
09
Jan

BZW Zeeland Nieuwjaarsbijeenkomst

Spreker CEO Randstad Jacques van den Broek

18
Jan

BZW Senior Management II

Reguliere ledenbijeenkomst. Nadere invulling volgt.

Februari 2018
22
Feb

BZW Senior Management II

Reguliere ledenbijeenkomst.

Maart 2018
15
Mrt

BZW Senior Management II - nieuwe koers BZW

Ledenbijeenkomst met mr. Ellen Kroese, directeur BZW, over de nieuwe koers en organisatie van BZW.

April 2018
19
Apr

BZW Senior Management II - jaarlijkse studiereis

Jaarlijkse studiereis met partners.

4dbbe28d-a555-4fa6-b787-4b59611d7f98

Agenda