Zoeken
Zoek

Lid worden

 
Home
Actueel
Agenda
Belangenbehartiging
Over BZW
Lid worden
Ledennet
Verdergaan naar hoofdinhoud
 
Home>Lid worden>Testimonials

Lid worden

 testimonials

Leden zijn trots op hun BZW. Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om aangesloten te zijn bij dit krachtige regionale ondernemersnetwerk.

Échte meerwaarde
Voor mij is de BZW een zeer professionele organisatie die vanwege haar goede relaties met veel bestuursorganen een echte meerwaarde heeft in de vertegenwoordiging van werkgeversbelangen.
Frank van Ewijk,
Shell Nederland Chemie BV, Moerdijk
Eén belangrijke stem
Het bedrijfsleven in Brabant is vertegenwoordigd in de BZW; daarmee kan met één belangrijke stem het belang van een luchthaven in de regio verkondigd worden.
Joost Meijs,
Eindhoven Airport
Invloedrijk platform

De BZW is een invloedrijk platform voor belangenbehartiging voor het bedrijfsleven. Maar ook om uw collega’s te ontmoeten en hierdoor kennis en ervaring te kunnen delen. De BZW is zeer succesvol. Daarom ook mijn grote betrokkenheid in ruim 25 jaren.
Jan van Vroenhoven,
Van Vroenhoven Consultancy, Boxtel


Kleinschaligheid
Door de kleinschaligheid en diversiteit aan ondernemers binnen de studieclub, ontstaat er een zeer open communicatie en uitwisseling van ervaringen, die ik als uniek en zeer waardevol ervaar.
Selena Geurts,
Geurts Technisch Advies, Oss
Belangenbehartiging
Belangenbehartiging via hoofdbestuur en lokale besturen is een functie van BZW. Tevens is BZW ontmoetingsplaats voor discussie, inspiratie, visies, inzicht, initiatief. Zowel naar bedrijf als samenleving.
Wim Kuypers,
Kuijpers Installaties Helmond, Helmond