Zoeken
Zoek

Lid worden

 
Home
Actueel
Agenda
Lobby
Over de BZW
Lid worden
Ledennet
Verdergaan naar hoofdinhoud
 

Lid worden

 samen sterk

BZW is een vereniging van ondernemers met vooraanstaande bedrijven, maar vooral een netwerk van mensen. Van collega-ondernemers uit de regio, vertegenwoordigers van regionale en provinciale overheden en maatschappelijke instellingen: stuk voor stuk mensen die zich actief inzetten om uw belangen optimaal te behartigen.

 

Voordelen van het BZW-lidmaatschap op een rij: 

 • Als lid van BZW bent u deel van een krachtig netwerk. 
 • BZW is het krachtigste ondernemerscollectief in Zuid-Nederland en het regionale netwerk van VNO-NCW. 
 • Met 3.000 directeuren uit 1.900 bedrijven is BZW een factor van betekenis in de regionale en landelijke economie. Niet alleen de grootste (voornamelijk b-to-b) bedrijven in Brabant en Zeeland zijn lid van BZW, want ook middelgrote en kleinere ondernemingen voelen zich goed bij ons thuis. 
 • BZW vervult een spilfunctie in de samenwerking met overheden, kennisinstellingen en Kamers van Koophandel. Daarin zijn we daadkrachtig en uniek. 
 • Onze stem telt, en daarmee ook die van onze leden. Door de kracht van het collectief krijgt BZW veel voor elkaar en heeft daardoor veel successen op haar naam. 

BZW is een inspirerende plek voor ontmoeting en samenwerking.

 • BZW-leden staan elkaar met raad en daad bij en leren van elkaar en anderen tijdens regelmatige ontmoetingen. In een vertrouwelijke sfeer komen intensieve en persoonlijke en zakelijke contacten tot stand. 
 • Welke bijeenkomst u ook bezoekt, voorop staat dat u ‘waar voor uw tijd’ krijgt. Kwaliteit dus: ontmoetingen in úw omgeving en úw interessesfeer. 
 • De BZW organiseert regelmatig regionale en lokale bijeenkomsten, maar kent ook thematische groepen zoals studieclubs en speciale groepen voor HRM-directeuren, industrie, veiligheidsmanagers, Senior Management en DGA's. De thema's sluiten aan bij de wensen van de leden. 

BZW krijgt zaken voor elkaar en behaalt resultaten waar elk individueel lid de vruchten van plukt.

 • BZW is aanjager en partner in projecten voor economische groei, innovatie, buitenlandse markten, procesverbetering en kennisdeling. Met als doel: het creëren van een concurrerend ondernemersklimaat, zodat uw onderneming gedijt.
 • Medewerkers van BZW werken dagelijks aan projecten op het gebied van bereikbaarheid, bedrijventerreinen, regelgeving, onderwijs en arbeidsmarkt.

BZW is een ondernemende club mensen die snel veel werk verzet voor het bedrijfsleven in Brabant en Zeeland.

 • Voor de voorbereiding en uitvoering van het beleid beschikt BZW over een professioneel secretariaat. Deze ‘geoliede machine’ bestaat uit de BZW-directeur, diverse secretarissen/regio-managers met elk hun eigen portefeuilles, en ondersteunende medewerkers. 
 • Ook voeren zij het secretariaat voor vrijwel alle grotere lokale industriële ondernemersverbanden in Brabant en Zeeland: zo’n 40 organisaties met samen meer dan 2.000 aangesloten bedrijven. 

U blijft snel en goed op de hoogte van alle activiteiten via PUNT.BZW (het BZW-ledenmagazine), de digitale BZW-nieuwsbrief en u heeft toegang tot de exclusieve BZW-ledensite.

 

De kosten voor het BZW-lidmaatschap variëren tussen de € 887 en
€ 2.144 (afhankelijk van de bedrijfsomvang) (per 2017).

 

Als u geïnteresseerd bent in het lidmaatschap en de activiteiten van BZW kunt u hier het informatie aanvraagformulier invullen. Wij zullen dan op korte termijn contact met u opnemen.

 

 Brochures


Wilt u een gedrukt exemplaar ontvangen, stuur dan een mailbericht naar buster@bzw.nl.